...skjer det av og til noe på hobbyfronten.

For det meste er det garn og strikkepinner som er i aktivitet, men av og til hender det at heklekroken kommer frem. Noen ganger finner jeg frem papir og pynt også, men det blir ikke så ofte som jeg skulle ønske.

Symaskinen, stakkar.. den står i en krok og støver ned. Kanskje det er på tide å finne den frem igjen?



mandag 28. januar 2013

Luealong 2013






Det ble en flettelue fra meg i luealongen på Hobbyboden denne måneden. Mureke pipo heter mønsteret, og det finnes inne på Ravelry. Totalt veide lua 68 gram, strikket på pinne 3 1/2 i Trysil ullgarn fra Europris. Nå gjenstår det bare å bestemme seg for om den skal ha dusk eller ikke...

Pulsvarmeralong på Hobbyboden

Oppvarmingsmønsteret Owl i desember

Nalu -ett av mønstrene for januar




Jeg har meldt meg på en pulsvarmeralong inne på Hobbyboden, og der har vi fått utlevert flere mønster på pulsvarmere. Målet er å strikke minst ett par hver måned.

I desember falt jeg for mønsteret Owls fingerless mitts som ble strikket i Alaska på pinne 4 1/2. Uglene vises ikke så godt i det mørke garnet, men øynene lyser godt av seg selv..

Jeg valgte å strikke Nalu mitts i Viking superwash på pinne nummer 3. Det gikk med 57 gram garn, og da har jeg strikket dem litt lengre enn det mønsteret sa før jeg startet på ribbekanten oppe. Jeg ville nemlig ha dem til å dekke over nederste del av fingrene ettersom jeg synes det gjør at de holder seg bedre på plass.

tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år i ny blogg


Jeg har bestemt meg for å la den gamle bloggen få hvile, og starte en ny i forbindelse med et nytt år. Målet er å bli flinkere til å blogge tingene jeg lager, og da var det greit å starte fra bunnen igjen. 

Jeg har meldt meg på flere samstrikker både på Hobbyboden og Uformelt og håper at dette skal få meg til å bli flinkere til å både sette meg ned og kose meg med hobbyen min, og til å la andre få se hva jeg lager. 
Det er mitt nyttårsforsett for 2013 -hva er ditt?