...skjer det av og til noe på hobbyfronten.

For det meste er det garn og strikkepinner som er i aktivitet, men av og til hender det at heklekroken kommer frem. Noen ganger finner jeg frem papir og pynt også, men det blir ikke så ofte som jeg skulle ønske.

Symaskinen, stakkar.. den står i en krok og støver ned. Kanskje det er på tide å finne den frem igjen?



lørdag 9. februar 2013

Uvenngarn enda en gang

Da har jeg brukt enda litt mer av uvenngarnet mitt, jeg:


Hespa med rødt garn viste seg å være bomullsgarn. Jeg lurte litt, for det var mykere enn bomulla jeg har brukt før, og pyromantesten til Mimouna gav ingen klare svar. Så etter en del tankevirksomhet på Hobbyboden hadde uvennen min vært snill nok til å avsløre for vertinnen at det var bomull, og jeg måtte for all del ikke bruke det til sokker.

Da var valget klart: en brødkurv måtte det bare bli. Heklet på krok 3.5 og det gikk med 78 gram. Godt fornøyd -selv om brødet for øyeblikket er erstattet av klementiner.

lørdag 2. februar 2013

Februarlue

 Noen husker kanskje disse garnnøstene? De kom i posten da jeg hadde meldt meg på Hemmelig Uvenn på Hobbyboden. Noe av acrylgarnet på det første bildet ble brukt til Barbieklær. Det er behørlig dokumentert i min gamle blogg.
Denne gangen har det rød/rosa/hvite garnet i midten fått en ny skjebne sammen med den hvite babyulla ved siden av. Jeg har enda noe igjen av det røde, men all babyulla gikk med. Jeg måtte til og med lete frem noen rester fra et babyteppe jeg strikket for lenge siden. Resultatet ble dette:

Lue som hører til luealongen på Hobbyboden. Syntes den ble søt, jeg. Dobbel tråd -en tråd babyull og en tråd acryl på pinne 3.5 (vrangborden) og 4.5 (glattstrikket). Totalt veier den 63 gram, og det går rett inn i regnskapet til Ingen bønn og DUGG.